Στα παρακάτω βιντεομαθήματα παρουσιάζουμε
ΟΛΗ την θεωρία και ΟΛΕΣ οι μεθοδολογίες φυσικής της Γ με παραδείγματα όλων των κατηγοριών για περιεκτική και δομημένη επανάληψη χωρίς κενά.Tο μάθημα παρουσιάζει ο Γιώργος Καλαμάκης.(Πτυχία : Φυσικό Α.Π.Θ.,Μεταπτυχιακό Θεωρητικής Φυσικής,Μεταπτυχιακό Μαθηματικών στην Φυσική, Διδακτορικό Οικονομικών Α.Π.Θ ,MBA στο Imperial Business School-London.)
O Γιώργος Καλαμάκης υπήρξε μαθητής του Κορυφαίου φροντιστηρίου στην Α,Β και Γ λυκείου ,εργάζεται πλέον στο κέντρο του Λονδίνου στην City bank ως quant(ανάλυση και πρόγνωση χρηματο-οικονομικών επενδύσεων).Τον ευχαριστούμε για τα μαθήματα που βιντεοσκόπησε το 2017 για να βοηθήσει σε μια επανάληψη των καίριων σημείων στη Φυσική της Γ λυκείου.

Τόσα χρόνια στα θρανία και ως μαθητές αλλά και ως δάσκαλοι γνωρίζουμε καλά την αγωνία του μαθητή που μοχθεί καθημερινά για να πετύχει στη σχολή της 1ης του επιλογής.
Με αίσθημα ευθύνης προετοιμάζουμε τον υποψήφιο σωστά για τις Πανελλήνιες εξετάσεις και μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη επίδοση του σε αυτές.
Παρέχουμε την σειρά αυτών μαθημάτων ,ως συνοπτική παρουσίαση όλης της ύλης Φυσικής Γ λυκείου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στηρίζοντας τους μαθητές που μοχθούν να επιτύχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

ΚΡΟΥΣΕΙΣ

Δες αναλυτικά

ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ

Δες αναλυτικά

ΚΥΜΑΤΑ

Δες αναλυτικά

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΤΕΡΕΟΥ

Δες Αναλυτικά

ΡΕΥΣΤΑ

Δες Αναλυτικά