Η Κατακλείδα στην Μάθηση

Το Διαγώνισμα είναι η Κατακλείδα της Μάθησης

Στο Κορυφαίο Φροντιστήριο γνωρίζουμε καλά ότι ο μαθητής για να αφομοιώσει σε βάθος την ύλη και να κάνει την γνώση κτήμα του χρειάζεται να εξεταστεί σε αυτήν πολλές φορές. Να εξεταστεί η γνώση από μόνη της αλλά και συνδυαστικά. Πόσοι από εμάς τους ενήλικες δεν θυμόμαστε ακόμα τα θέματα των εξετάσεων που εμείς δώσαμε? Οι ασκήσεις των διαγωνισμάτων δεν ξεχνιούνται ποτέ!

Διαγωνίσματα

Για αυτό Ελέγχουμε τακτικά την γνώση και κατά ενότητα μέσα στο μάθημα ,και κατά κεφάλαιο αλλά και επαναληπτικά. Τα Τρίωρα διαγωνίσματα μας είναι προσομοίωση των πανελληνίων για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των τρίωρων διαγωνισμάτων γνωστοποιείται σε μαθητές και γονείς από την αρχή της σχολικής χρονιάς για ολόκληρη την σχολική χρονιά.

Διαγωνίσματα

Δυνατό εργαλείο και στα διαγωνίσματα αποτελεί το mykorifeo,υπηρεσία που έχει υιοθετήσει το Κορυφαίο από το 2013 και είναι το μοναδικό πανελλαδικά σύστημα με ξεχωριστή δομή και απαράμιλλη προγραμματιστική ικανότητα. Ο μαθητής έχει άμεση και πλήρη ενημέρωση για την ύλη που θα εξεταστεί καθώς η ύλη αναρτάται με λεπτομέρεια στο προσωπικό του mykorifeo δυο μήνες τουλάχιστον πριν την εξέταση του. Θέματα και αναλυτικές απαντήσεις αναρτώνται στο drive μας αμέσως μετά την λήξη του διαγωνίσματος.Στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά μας χρησιμοποιώντας τεχνολογία που τους αρέσει!
Τα θέματα θα λυθούν και μέσα στην αίθουσα του φροντιστηρίου και θα συζητηθούν με τους καθηγητές. Στη διόρθωση του γραπτού του κάθε μαθητή συμπεριλαμβάνονται συμβουλές για την βελτίωση της επίδοσης του και σύγκριση αποτελεσμάτων με προηγούμενα τεστ.Στόχος μας δεν είναι ο βαθμός!

Διαγωνίσματα

Νοιαζόμαστε για τον κάθε μαθητή ατομικά για αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο γραπτό του. Σημασία για εμάς έχει και η γνωστική του επάρκεια αλλά και η ψυχολογική του ετοιμότητα.

Διαγωνίσματα

Διαγωνίσματα

«Το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει, αλλά μια φωτιά που πρέπει ν’ ανάψει.»

Πλούταρχος (περ.45μ.Χ.-120)

error: Content is protected !!
MENU