Εισαγωγικό σημείωμα

Καλώς ήλθατε! Βασικός πυλώνας αδιαπραγμάτευτης αξίας για το Φροντιστήριο μας είναι η υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης.Τα τελευταία 15 χρόνια κατατασσόμαστε στα φαβορί φροντιστήρια της Θεσ/νίκης με εκατοντάδες επιτυχόντες στο ενεργητικό μας.Δεν μένουμε όμως εκεί! Προχωράμε ακόμα παραπέρα με την υλοποίηση του διαδικτυακού φροντιστηρίου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας :2310 757 555
Διεύθυνση: Μεγ.Αλεξάνδρου 69-Εύοσμος

eisagogiko

Η φιλοσοφία μας

Η διδασκαλία στα φροντιστήρια μας πραγματοποιείται γύρω από ένα ελλειπτικό τραπέζι  ώστε όλοι , καθηγητές και μαθητές να λειτουργούν με την αίσθηση της ομάδας που θέτει στόχους και προάγει την άμιλλα των μελών της.

Διεθνείς και εγχώριες έρευνες έχουν διαχρονικά αποδείξει ότι τα παιδιά που δουλεύουν σε μικρές και διαβαθμισμένες ομάδες  χωρίς τη σειριακή διάταξη των θρανίων αναπτύσσουν πιο αποτελεσματικά το πνεύμα τα συνεργασίας  και της αλληλεπίδρασης μεταξύ μαθητή και καθηγητή.

Η συνεργατική μας τάξη συμβάλλει στην ευχαρίστηση που λείπει από το ελληνικό σχολείο, βελτιώνει την απόδοση όλων και παρέχει την αποτελεσματική στήριξη  των μαθητών μας με την ενεργό συμμετοχή τους στο μάθημα.

Icon-userΕγγραφή
φιλοσοφια

Ο στόχος μας

Η βασική επιδίωξη του φροντιστηρίου μας είναι επιδιώκουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα και να μην αρκούμαστε απλά στο καλό. Υποστηρίζουμε τους μαθητές μας σε όλα τα στάδια της προσπάθειάς τους , χωρίς όμως να παραβιάζουμε τους προσωπικούς ρυθμούς και την ατομικότητα τους.
Βασικός στόχος του φροντιστηρίου μας είναι να εφοδιάσει τους μαθητές με γνώση και δεξιότητες ζωής ώστε :

  • Ως μαθητές να μπορεί να μπορούν να κινούνται με άνεση στο σχολείο και στις εξετάσεις και κατανοούν το γνωστικό αντικείμενο .
  • Ως υποψήφιοι να μπορούν να επιτύχουν το στόχου που θέτουν και να έχουν τη θέληση να πρωταγωνιστούν .
  • Και ως επιστήμονες του αύριο να οραματίζονται και να προσπαθούν σε ένα δημιουργικό μέλλον καταξίωσης και ανάδειξης.


stoxos

Ο κτιριακός μας χώρος

Το  περιβάλλον του φροντιστηρίου μας που πληρεί όλους τους κανόνες της αισθητικής και παρέχει όλες τις ανέσεις της σύγχρονης τεχνολογίας . Οι φροντισμένες αίθουσες και η αισθητική των  χώρων εξασφαλίζουν καλύτερη διάθεση και ενισχύουν την προσοχή .

Η γενικότερη διαρρύθμιση των κτιριακών μας εγκαταστάσεων εκφράζει τη διαφορετική παιδαγωγική μας αντίληψη , στην οποία υπολογίζεται τόσο η ψυχολογική , όσο και η εξυπηρέτηση των πρακτικών αναγκών που απαιτεί ειδικά μελετημένους χώρους για τη στέγαση φροντιστηρίων.


ktiriakos xwros

Ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι

Ταραμονλή Φωτεινή Μαθηματικός

Πασχαλίδης Δημήτριος Φιλόλογος  


Που βρισκόμαστε ;
Διεύθυνση:  ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 69
Τ.Κ.:  56224 Εύοσμος Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 757555  2310 559849


Το κορυφαίο on line

Η ιδέα του on line φροντιστηρίου δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα φροντιστήριο που επίκεντρο του είναι η εκπαίδευση των νέων και στόχος του είναι η μετάδοση της γνώσης .

Υλοποιήσαμε έτσι  το ηλεκτρονικό Φροντιστήριο με on line  παρακολούθηση μαθημάτων.