προσφορές φροντιστήρια εύοσμος θεσσαλονίκη ,φροντιστήρια τιμές, δίδακτρα άνεργοι γονείς σύσταση φίλων οικονομικά δίδακτρα χαμηλές τιμές πανελλήνιες

Στηρίζουμε την οικογένεια

Άνεργοι γονείς, Γονείς Εκπαιδευτικοί, Άριστοι μαθητές, Σύσταση φίλων ,Πολύτεκνοι

Προσφορές Φροντιστήρια

Φροντιστήρια τιμές

Κάθε παιδί έχει δικαίωμα στην επιτυχία,κάθε παιδί αξίζει το καλύτερο …Έχοντας πλήρη συναίσθηση της αγάπης που τρέφετε για το παιδί σας και κατανοώντας την αγωνία που νοιώθετε προκειμένου να του εξασφαλίσετε ένα καλύτερο αύριο , σας παρέχουμε οικονομικά δίδακτρα σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Προσφορές Φροντιστήρια , Φροντιστήρια τιμές

Σε μια περίοδο συρρίκνωσης των φροντιστηρίων και υποβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών, επιλέξαμε να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες, διεκδικώντας εκείνο το πλεονέκτημα που εδράζεται στην ποιότητα και ταυτόχρονα να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Προσφορές Φροντιστήρια

Φροντιστήρια τιμές

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ 1 ΕΩΣ 2 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ !!

Η προσφορά ισχύει για όλους τους μαθητές που προήχθησαν στην Α΄ και τη Β΄ Λυκείου με βαθμολογία 18 και άνω.
Αν κάποιος αριστούχος μαθητής θέλει μεγαλύτερη έκπτωση μπορεί να την κερδίσει συμμετέχοντας στον γραπτό διαγωνισμό μας.Οι πρώτοι μεταξύ των άριστων θα κερδίσουν ως 100% τα δίδακτρα μιας ολόκληρης σχολικής χρονιάς.

Μάθετε Περισσότερα 🙂

Προσφορές Φροντιστήρια

Φροντιστήρια τιμές

ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Για όλους τους άνεργους γονείς προνομιακές τιμές σε όλα τα προγράμματα Γυμνασίου, Λυκείου. Η έκπτωση αυτή θα παρέχεται στους γονείς των μαθητών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους σε ισχύ.

Προσφορές Φροντιστήρια

Φροντιστήρια τιμές

ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Προσφέρουμε 20% έκπτωση στους μαθητές που οι γονείς τους είναι εκπαιδευτικοί.

Προσφορές Φροντιστήρια

ΑΔΕΡΦΙΑ – ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Εκπτώσεις ως 50% στα αδέρφια, στις τρίτεκνες και στις πολύτεκνες οικογένειες.

Φροντιστήρια τιμές

ΣΥΣΤΑΣΗ ΦΙΛΩΝ

Συνεχίζουμε την προσφορά επιπλέον εκπτώσεων σε όλους τους μαθητές μέσω της επιτυχημένης σύστασης συγγενών, φίλων και γνωστών που θα γραφτούν στα φροντιστήρια μας. Για κάθε εγγραφή θα παρέχονται στον μαθητή μας ως έκπτωση τα δίδακτρα ενός μήνα των διδάκτρων του φίλου του

Προσφορές Φροντιστήρια

Φροντιστήρια τιμές

Διευκρίνιση:
1. Οι προσφορές ισχύουν για διαθέσιμες θέσεις φοίτησης σε ήδη υπάρχοντα τμήματα του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ, με μέσο όρο αριθμού ατόμων, 6 άτομα ανά τμήμα.

2. Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής δικαιούται και άλλες κατηγορίες εκπτώσεων από την οικογένειά του, (πολυτέκνων, εκπαιδευτικών, αριστούχων κλπ), τότε θα ισχύσει η μεγαλύτερη έκπτωση για τον δικαιούχο και όχι όλες μαζί αθροιστικά.